Vecka 11, 12, 13 och 14 - Birgitta 65 - mer datastrul och "dåligt" väder

Det har vait en kall och regnig period
Onsdag vecka 11 var det åska och regn hela dagen och på torsdag regn och kalla vindar. Det var bara poolen som var varm till fredag då var den avkyld också.
Birgitta Larsson fyllde 65 i torsdags och det var fest. Erik hade grillat fläskfilé och Birgitta kokat räkor, jättegott. Vi satt väl påpälsade på deras altan.

Lördagskvällen firades på restaurang 2 Sisters som bjöd på mat för att introdusera ölet Leo. S fick gå hem ett tag och ha ett Skypesammanträde med styrelsen för släktforskarföreningen.

På söndagen kraschade datorn igen. Om det inte varit för den envise Jan så hade datorn redan varit nedpackadde. Han kollade på nätet efter det virus som kommit in på datorn och fick reda på hur det skulle hanteras. Viruset hade flyttat en fil så datorn inte gick att starta. Det tog ända fram till torsdagkväll inna vi kunde använda datorn igen. Få se hur länge?

S och Erik var och spelade golf på golfbanan Sea Pine som ligger vid Takiab beach. En ny bana vid havet och där det blåser en del, tack och lov.

A & S hälsade på hos en tremänning till S som bor permanent här i Hua Hin. Han har arbetat här i Asien under en mycket lång tid. Det var ett trevligt möte.

Måndagen den 28/3 var Eriks och S och spelade golf på Royal Hua Hun.
S tränar golf för en Pro på en range i närheten av där vi bor och det går bättre och bättre.

Robban vår hyresvärd kom ner med en kompis och vi spelade på Sea Pine den 8/4 dagen innan vi åkte hem.

Birgitta 65

Sångkören                    Födelsedagsbarnet    Kocken Erik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0